fredag 19. september 2014

Projekt Life - ta var på minnene

Vi har fått inn masse utstyr og materiell til Projekt Life / lommeskrapping. Men mange lurer kanskje på hva det går ut på. Project Life / lommeskrapping er designet med tanke på at det skal være enklere å ta vare på minnene sine gjennom fotografier og tekst. I utgangspunktet trenger man ikke ha lim, saks eller kunne noen form for skrappeteknikker for å kunne lage en side. Det går raskt å scrappe flere sider, noe som er greit om man har veldig mange bilder man ønsker å få i album. Man får også brukt flere av bildene som man kanskje i utgangspunktet ikke syns var bra nok for å skrappe, men som inneholder vedifulle minner.
Hos CameliasHus finner du det du trenger for å kunne starte allerede idag. Permer, lommer, flere kit, penner til å skrive med m.m.

Dette er bare et lite utvalg av de forskjellige kit og papirer vi har som er beregnet på PL.

Men man kan selvfølgelig ta det videre og bruker forskjellige teknikker, klippe og lime og dekorere etter hjertets lyst. Her finnes det utrolig mange muligheter og har man bilder man ønsker å scrappe helsider av, så er det bare lekkert å sette inn en 12x12 ved siden av et PL oppslag.

Her er et eksempel som Linda laget tidligere i år.

Stempel og klistermerker er også mye brukt når man lager PL sider.
Noen av stemplene våre som passer veldig godt til PL.

Det skal ikke stå på valg av farge om du trenger alfabet til tekst på PL sidene dine.

Vi har oppbevaring for enhver smak, perfekt til bilder, kort og stasj.


Hos CameliasHus har vi et bredt utvalg i embellishment, bokstaver og diverse produkter du kan dekorere sidene dine med.

Er du en som liker å bruke dies? Vi har fått inn mange forskjellige dies beregnet på PL, her er et lite utvalg av det vi har fått inn.


Alle produktene som er til PL/lommeskrapping kan selvfølgelig også brukes til vanlig scrapbooking og til å lage gratulasjonskort etc.

Trenger du mer informasjon eller hjelp til å komme igang? Vi skal ha vårt første introduksjonskurs i PL / lommeskrapping 24 september i våre lokaler på Gandal. Det vil også bli PL treff i butikken 16.10 og 13.11 18.00-22.00. Det er begrenset med plass så det er ønskelig at man bestiller plass på forhånd. Disse treffene er gratis, her samles vi for å inspirer hverandre. Mer informasjon kurs og treff finner du i denne blogposten 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar